Palvelut - Apteekki Humppilan Lasi

Reseptilääkkeiden toimitus

Reseptilääkkeet saat meiltä nopeasti ja vaivattomasti, ilman pitkiä jonotusaikoja. Samalla opastamme lääkkeiden oikeassa käytössä.

Lääkkeiden annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelupalvelussa tarkistamme lääkityksesi, ja saat lääkkeesi apteekista koneellisesti annospusseihin pakattuna kahdeksi viikoksi kerrallaan. Kuljetamme myös annosjaellut lääkkeet edullisesti kotiin niin halutessasi.

Lääkkeiden annosjakelu sopii henkilöille, joilla on käytössä paljon lääkkeitä tai lääkkeet otetaan useita kertoja vuorokauden aikana.

Kysy lisätietoja palvelusta itsellesi tai läheisellesi apteekistamme.

Reseptien uusiminen

Teemme sähköisten reseptien uusintapyynnöt julkisen perusterveydenhuollon toimipisteisiin veloituksetta tarvittaessa samalla, kun asioit apteekissamme.

Lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta

Lääkkeillä saattaa esiintyä haitallisia yhteisvaikutuksia. Keskittämällä lääkeostosi meille, voimme kartoittaa kokonaislääkityksen ja tarkistaa uutta reseptilääkkettä ostaessasi, että se sopii muun lääkityksen kanssa.​

Kotiinkuljetus

Kuljetamme tilauksesi edullisesti tarvittaessa lähialueella  kotiin. Tilauksen maksu pankkikortilla toimituksen yhteydessä ovella onnistuu.  Kysy lisätietoja palvelusta apteekistamme.

Lääkejätteet

Otamme veloituksetta vastaan kotitalouksien vanhentuneet sekä käyttämättömät lääkkeet. Lääkkeet ovat ongelmajätettä, joten niitä ei saa hävittää kotitalousjätteiden mukana. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan meiltä edelleen ongelmajätelaitokselle asianmukaiseen hävitykseen.