Apteekki Humppilan Lasi nyt Lähiapteekit – ketjuun - Apteekki Humppilan Lasi
Edellinen

torstai 07.01.2021 17:35

Apteekki Humppilan Lasi nyt Lähiapteekit – ketjuun

Kuulumme tämän vuoden alusta Lähiapteekit-ketjuun. Lähiapteekkien tarjoamat edut mm. kuukauden tarjoustuotteet ovat aina kaikkien asiakkaidemme saatavilla ilman erillistä liittymistä kanta-asiakkaaksi. Saat lähialueen asukkaana kuusi kertaa vuodessa kotiin jaettuna Lähiapteekkien asiakaslehden, jossa on ajankohtaisaiheiden lisäksi tarkemmin esitelty kuukausittain vaihtuvat tarjoustuotteet.

Mikäli olet aiemmin liittynyt apteekkimme avainasiakkaaksi, kanta-asiakkuutesi säilyy apteekissamme täysin ennallaan ja siihen liittyvä kalenterivuosittainen alennuskertymä säilyy etunasi jatkossakin. Muista oston yhteydessä aina rekisteröidä ostoksesi näyttämällä Kela-korttia, tai muuta olemassa olevaa henkilöllisyystodistusta. Et tarvitse siis jatkossakaan lisää uusia muovikortteja.

Keskittäjäkanta-asiakkaan alennus itsehoitotuotteista (ei lääkkeet) on kalenterivuosiperusteisen ostokertymäsi perusteella parhaimmillaan jopa 8%.

Kanta-asiakkaanamme pystymme tarkistamaan lääkkeittesi yhteensopivuuden jopa 24kk ajalta.

Mikäli et vielä ole liittynyt apteekkimme kanta-asiakkaaksi, kysy halutessasi meiltä lisää asioinnin yhteydessä ja liity! Liittyminen on maksutonta. Lähiapteekkien tarjontaan ja ajankohtaisiin aiheisiin voit tutustua myös osoitteessa www.lahiapteekit.fi.

Haluamme olla oma lähiapteekkisi!